Site Ansamblul Stelele Banatului http://ansamblul-stelele-banatului.tk

sâmbătă, 2 septembrie 2017

Daca ai un eveniment si vrei o distractie maxima , atunci ANSAMBLUL"STELELE BANATULUI",este solutia pentru seara perfecta!

  Ansamblul"Stelele Banatului" ce are in componenta sa, un artist autentic,ce va poate incanta la orice eveniment-Ghita Berinde !

               Toti invitatii ce intra  in contact cu muzica mea , vor avea parte de o distractie si atmosfera super placuta.

Muzica mea te rasfata cu fiecare vibratie a notei

De aceea ,eu, incerc sa oferim prin repertoriul pe care il am, sansa fiecarui meloman sa asculte si sa aleaga dintr-o gama cat mai larga de stiluri si genuri muzicale in functie de necesitatile fiecaruia .

Cu un repertoriu tranditional vast ce imbie tamaduitor auzul nuntasilor , Ansamblul"Stelele Banatului" ajunge treptat sa fie un ansamblu de nunta potrivita persoanelor care se afla in cautarea unui spectacol muzical ancestral, demn sa fructifice la maximum mostenirea muzicala a stramosilor nostri.Repertoriul este variat, de la  muzica de petrecere , de ascultare , sarbe si hore de chef si voie buna,brauri,lente,banateana,interpretate cu talent si maiestrie , astfel incat invitatii , sa nu se deslipeasca de ringul de dans.

Profesionalismul si seriozitatea de care dau dovada la fiecare eveniment, face ca distractia si voia buna in randul participantilor la orice petrecere sa fie un real succes !
Imi ofer serviciile la  toate tipurile de evenimente la care sunt invitat, din dorinta de a aduce bucurie si voie buna în randul oamenilor,de aici si de peste hotare, adaptandu-ma  cu usurinta la nevoile si cererile tuturor!
Va invitam pe acest site, sa descoperiti cele mai frumoase videoclipuri si cele mai noi melodii semnate Ansamblul"Stelele Banatului"prin reprezentatul de seama-Ghita Berinde , care va ofera muzica de calitate pentru unul dintre cele mai frumoase evenimente din viata dumneavoastra!

0 comentarii: